Jag har en last...

Det finns en oskriven regel att när man åker tunnelbana så tittar man inte på sina medpassagerare. Gör man det så kan man mycket väl vänta sig en "va-glor-du-på-din-jävla-idiot"-blick, jag ger själv sådana, det sitter i ryggmärgen.
 Nu är det så att det enda jag vill göra när jag åker tunnelbana är att stirra på människorna som sitter i min "fyrkant"! Särskilt illa är det om det är en snygg person ( tjej eller kille det spelar ingen roll, de är lika fascinerande vilken som ) eller en person av lite udda karaktär. Visst vill man bara dra in varje centimeter av en snygg persons utseende, man blir helt uppslukad. Medan med en "konstig typ" sitter man och fnissar lite inombords över - ja den jackan kan man ju också köpa om man vill de   -   eller  -   ho ho ho vilken näsa   - man skulle ju aldrig drömma om att säga något rakt ut utan detta är helt privata tankar.
 
 Ibland
så kan det ju dock vara så att man är den som känner sig utstirrad och det är bara en krypande obehaglighets-känsla. Man går igenom hela ens utseende och klädsel i tankarna; har jag någon stor fläck på kläderna eller sitter de särskilt illa just idag, har jag missat med sminket,  aaaah jag vet att jag behöver färga rötterna, ja listan kan göras meterlång.....
 Någon morgon för inte så längesen så satt det en kille ( sheeetfräsch; den värsta sorten *s* ) mittemot mig på tåget och han stirrade, fast inte alls på ett obehagligt vis. Och det som är är ju att stirrar någon på en så försöker man ju verka helt obrydd men egentligen vill man bara stirra tillbaka. Så jag försökte ju smygstirra på snubben, men de gick ju inte alls för när jag titta på honom så stirra han ju rakt på mig och så sitter han där och ler rakt mot mig och detta upprepades flera ggr. Jag blev ju helt generad, jag blev tvungen att ta upp mobilen och låtsas som om jag hade hur mycket som helst att göra på den, skriva falska sms mm.

 Att vara människa är en hel vetenskap!

Keeping Up Appearances

"-Bouquet recidens, lady of the house speaking"

 lysande agerande av kvinnan som spelar Hyacinth Bucket i den engelska serien Keeping Up Appearances från 1990. Hon är väl något av en självupptagen elitist... haha. En jäkla kärring är vad hon är, på ett charmigt sätt ändå...
En lite rolig sak för en annan som är töntig nog att följa den eminenta serien Hem till gården, är att Hyacinths slampaktiga syster spelas av samma kvinna som spelar Edna Birch i Hem till gården... större kontraster kan väl knappast finnas!   lol

Babushkha

Just nu ser jag ut som om jag heter Babushkha  och precis stigit av en Talinn-färja; jag färgar mina ögonbryn ( and it aint pretty ). Kommer väl se lite rolig ut nu de kommande dagarna men de bjuder jag på, ugliness comes before beauty right!

 Har suttit och tittat på Vägen till OS på SVT, en dokumentär om de mest utmärkande svenska friidrottarnas väg till OS. Jag är kär i hela bunten, mest i systrarna Kallur, väldigt väldigt kär. Och avundsjuk, när jag var lite drömde jag om att bli en sk friidrottstjärna, seriöst. Andra vill bli läkare, jag ville springa snabbast... Men det gjorde jag inte. Smällar man får ta.

 Sjukt skönt att vara ledig inatt, vid fyra när jag vaknade till liv igen så kände jag mig som en enda stor bakfylla; törstig och hungrig som ett djur och ont i hela kroppen. Men det har leat till sig nu, känner mig shiiitfräsch a la stekarstajl. Men imorgon är det bara på det igen som gäller...

 Nä, nu ska jag ut och ta mig en röga! Häng du med Elin...

39½h

 Det är så många timmar jag har kvar att jobba tills min andra semester denna sommaren börjar. Det ska bli snuskigt skönt alltså, eller ja så snuskigt blir det inte ( väl he he ) för Eddo ska jag minsann inte umgås med. Vi umgås aldrig med varandra på semestern, sådana är vi. Jag drar från Sthlm så fort stämpelklockan plingat till, samma visa varje gång. Sthlms livet har aldrig gått in i mina ådror, smittat mitt blod, ätit av min själ har det gjort men snart är det slut!
 Min semester tillbringas med Elin, alltid, tätt ihopslingrade framför brasan ;P

 Idag har jag bara sovit typ, trist, hade hellre vart ledig och gått och badat med lilleman istället faktiskt. Tänk att kunna vara ledig en hel sommar, hyra en stuga vid en sjö eller havet och bara leva livet i en lite bubbla, just nu låter det som paradiset =)
( om allt som står här verkar lite flummigt så skyller jag det hela på att jag sitter på jobbet och lullar, då blir man knäpp )

 

Solbränna

 Eddo sitter framför datorn, jag sätter mig mellan hans ben.
Jag lite smånöjt:
Dina ben är bra vita för mina armar ser solbrända ut mot dem.
Eddo bara tittar på mig och säger: Mina ben är inte vita, de är gula och dina armar är inte solbrända.
Jag irriterat: Johoo!
Eddo: Nä, de är bara piglet pink.

Eddo han är en elak jävel han!

Formatering

Aaah jeezez... Eddo formaterade min dator igår kväll, jättesnällt helt klart! Men typ 5 minuter in i handlingen slår det mig; aaaah jag ska ju jobba imorgon natt, hur faaan ska jag klara mig med en helt tom dator?!? Inga filmer ingenting... aaah quell misär!

 Ja jag kanske måste förklara mig lite, det kanske inte är alla som tar med datorn och glor på film på jobbet ( men om det är så, good for you! ). Jag jobbar som personlig assistent, jobbar kvällar och nätter oftast, och det vore dumt att påstå att jag har fullt upp på nätterna för det har jag inte. Utan jag tar med mig min dator som jag oftast laddat med sådant som jag vill titta på eller gör helt enkelt, utan den skulle jag nog somna strax efter tolv...

 Så idag sitter jag här med en heeelt tom dator som behöver program installerade och filmmappar fyllda, det är fan heljobbigt! Så det jag gör medan alla andra är i solen är att prepa min dator för några jobbenätter =)

En ny upplevelse

 Så  jag har skaffat mig en blogg, ett lite konstigt infall från min sida om jag får säga mitt. Jag satt på jobbet inatt ( haha vadå satt, jag låg i sängen på jobbet och försökte somna... ) och kunde inte släppa idén på att jag ville starta en blogg. Men visst kommer tvivlen över en, vad är egentligen intressant med mig... och ja, det är nog inte så mycket för gemeneman. Och vidare bra på att skriva det kan jag inte heller påstå att jag är, men detta kan ju helt klart vara ett ställe där jag kan försöka utveckla det. Jag har alltid tyckt om att skriva, men liksom, vad ska man skriva? Kan ju inte bara sitta där och skriva inköpslista efter inköpslista, det mister ju sin charm efter ett antal butiker.

 Och ja, vi kan ju klargöra en sak direkt och det är ju att man knappast är något datasnille och just nu ser min blogg lika rolig ut som en kolä** ( ja lista ut vad det är som ska stå där ni ;) ) men om det är så att sidan kommer få sig ett lyft, ja då går all cred till Eddo ( ja min sambo ) absolut! Men idéer har jag, självklart har jag idéer ojojoj =)  Särskilt som att lilla Elins blogg har blivit shiiitfrääässcch , det blir liksom extra tungt att ha en "sämre" blogg än sin lillasyster, nu är ju ära, heder och prestige på spel. Ja minstingen ( Erica ) har också en blogg, men just nu ser den ungefär lika rolig ut som min, lite mer text men vi är väl överens om att det är kvalitén och inte kvantiteten som bestämmer ;P

Ja det ska bli riktigt kul att kladda lite med en blogg faktiskt!

Välkommen till min nya blogg!