Åååh vad jag hatar det!

 Det kan ju inte bara vara jag som avskyr, avskyr, avskyr när människor bara fortsätter lägga skräp i soppåsen under vasken fast att den helt uppenbart är full. Det är liksom inget man ens med grava synfel kan missa, även om skåpsdörren är stängd så känner man en ytspänning i hela köksatmosfären som skulle kunna klyvas med en två år gammal rakhyvel.
 Vi bor 4 stycken i detta hushållet för tillfället; jag, Eddo, Noel och Sonia. Tre utav dessa personer är som jag kalla det "gå-ut-med-soporna"-handikappade, antingen har de inte den mentala förmågan som krävs för att "väga av" när soporna ska ut eller också är de på någon vänster fysiskt handikappade på det viset att de inte kan gå ut med soporna.

 I vilket fall så drabbar det mig ( just det, för er skarpa där ute så är jag inte en utav de tre... ) och jag blir lika förbannad varenda jäkla gång. Arg så att jag skulle vilja börja slänga porslin, men så kommer jag på att det är ju mitt porslin... Så istället hänger jag ut de tre handikappade på bloggen istället; Noel, Eddo & Sonia.
 Det är fritt fram att tjära ( ta det lugnt med den lille, det är jag som måste tvätta av honom sen... )

Kommentarer
Postat av: Marlen

Ha ha! Jag bor ensam med en full soppåse. Slipper slösa energi på att vara förbenad på andra. Men å andra sidan får jag då hänga ut mig själv på bloggen... Vilket är värst tro? Love your writing!

//Kusin 1 (åldersmässigt räknat asså)

2008-09-03 @ 17:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback