Idyllen

   Vi köper oss en bit av den svenska idyllen, är detta den svenska varianten of the famous american dream?

 Eddo och jag betalade handpenningen till denna bostad häromdagen, är det nu vi kan pusta ut eller är det nu som paniken ska komma krypande? Stress, panik, kolik och kväljningar? Only time can tell...

 Nu är det så mycket som ska fixas och trixas innan vi kan flytta in i bostaden som vi själva inte ens har sett.. haha..

 Men självklart har vi redan fullt av planer, för "huset" ( det lilla ), för framtiden, för oss alla och det känns helt underbart och ...  lite skräckfyllt.
 Hur ska min stockholmare klara sig ute på vischan? Kommer han gå vilse och förlora sig helt eller kommer han att hitta hem?

Kommentarer
Postat av: Kusin Marrelutten

Det ser jättegulligt ut! Tänk ett år framåt, då är den lilla verandan pyntad med juleljus och det ligger ett lager med pudersnö över taket. Ni har varit och handlat med Elin som kör upp bilen vid infarten så att ni kan bära alla varorna rakt in i huset. Underbart!

Jag tror det hela kommer att bli så bra så bra. När är det tänkt att ni ska vara på plats? Förstår Noel att han ska få nytt dagis med nya kompisar?

KRAAAM

2008-12-18 @ 16:19:59
Postat av: Antonia

STOOOORT GRATTIS! :D var ligger det? :)

2008-12-18 @ 18:45:51
URL: http://stainless.webblogg.se/
Postat av: Lindha

grattis!!!

2008-12-19 @ 10:15:48
URL: http://livansplace.blogg.se/
Postat av: Antonia

Haha ingen skada skedd! Ser ju bara ut som det är fler som kommenterar ;) haha! Ja då förstår jag att du är glad! Grattis igen och ha det så mysigt i jul :) Hoppas tomten kommer till Noel med många klappar ;) KRAM

2008-12-19 @ 20:21:48
URL: http://stainless.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback