Skara Sommarland

 Japp. idag har vi varit på Skara Sommarland, jag, Elin och Noel dvs... :) Vi sa ingenting till Noel om var vi skulle, utan vi sa bara att det var en överraskning... ´var är överraskningen.. jag ska till överraskning... vad är överraskning..´ han var vääldigt nyfiken och spekulerade hej vilt.
 Väl i entrékassan så kunde han inte komma in fort nog; vi hade varit utanför några dagar tidigare och redan då förstod han att innanför den stora ekorren där fanns något riktigt spännande... Det första vi gjorde var att skaffa ett "om-han-springer-iväg"-band till Noel där det stod hans namn och våra telenr, självklart ska han inte kunna slinka iväg men bättre att ta det säkra före det osäkra. Sedan var det en dag fylld av lek, karuseller och bad...

Var ju tvugna att ladda med lite mat innan allt stim och stoj, Noels korv var borta på bara några tuggor!


Noel han åkte allt han, he doesn't know the meaning of the word FEAR... han bara skrattar!

Ingenting undgår ju Elin; hon snokade fram dessa två underhållarna som höll på att göra "ballong-figurer" till barnen. Noel han beställde en orm han.

Noel hittade en stor stor klätterställning som han döpte till Slottet ( det skulle nog föreställa det ) han hade hur kul som helst. Det fanns långa rutschkanor som han åkte och efter varje gång så spurtade han förbi oss så grusen stänkte och ylade "Jippie!"..

Efter en massa karuseller och glass så var det dags för badlandet, Noel hade roligt men det blev inte någon lång simtur för det var för kallt i vattnet. Vidare till lite bilkörning istället, Noel är en hejare på det.. =)

 Efter en fartfylld dag så bara det iväg hemåt igen:

Såhär ser man ut om man heter Noel då... =)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback